Omgeving

Your Reservation
Incheckdatum
Nacht
Uitcheckdatum
Check In TimeHour
:Min
Volwassenen
Kinderen
Natuur
Strand
Stad
Golf
Wandelen

Omgeving

Villa Tareja is landelijk gelegen nabij São Brás de Alportel zo’n 20 km landinwaarts boven Faro. São Brás een rustig stadje met een historische kern uitkijkend over de kuststreek en de zee van Faro. Villa Tareja leent zich uitstekend voor een gevarieerde vakantie. De omgeving is van een grote schoonheid en levendigheid is nooit ver weg. Binnen 25 minuten kunt u genieten van natuur, stranden, stadjes, cultuur, winkelen, eten, wandelen, fietsen, zwemmen en golfen. Niet alleen Faro, Tavira, Olhāo, Loulé en Silves zijn dichtbij, ook Sevilla (2 uur) en Lissabon (2,5 uur) zijn als dagtrip te doen. De villa ligt direct aan de Via Algarviana, de officiële wandelroute dwars door de Algarve, en aan het natuurgebied Ribeira de Alportel waar u kunt wandelen, hardlopen of mountainbiken. Van Faro tot voorbij Tavira zijn er diverse idyllische strandjes aan de Ria Formosa-lagune evenals brede zandstranden aan de Atlantische Oceaan. Golfers vinden in de omgeving de beste golfbanen van Europa. Alles over de villa, omgeving, stranden, restaurantjes, steden en activiteiten vindt u in het informatieboekje in de villa.

Locatie

Villa Tareja ligt in centraal Algarve Portugal. De luchthaven van Faro ligt op 25 km, ongeveer 25 minuten rijden. De oude stadskern van São Brás de Alportel en alle supermarkten zijn binnen 5 autominuten bereikbaar.

Gps-coördinaten: 37°10’16.0″N 7°52’32.8″W   of 37.171111, -7.875778

Route Google Maps: Surf naar deze pagina op onze website met smartphone of tablet. Klik op Google Maps link hier. De routebegeleiding van Google Maps op uw telefoon/tablet, brengt u vervolgens naar Villa Tareja.